Επιστολή της Διεύθυνσης

Το φροντιστήριο «Ι.Π.Α.Σ» λειτουργεί στα Πατήσια από το 1982. Αποτελεί το κύριο κέντρο μάθησης και προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις της ευρύτερης περιοχής των Πατησίων και όχι μόνον πλέον. Η εμπιστοσύνη που μας δείξατε και η γόνιμη συνεργασία σας μας ανέδειξε σ΄έναν από τους μεγαλύτερους φροντιστηριακούς οργανισμούς πανελληνίως τα τελευταία χρόνια. Το φροντιστήριό μας εδώ και τρείς δεκαετίες έχει βοηθήσει περισσότερους από 3.000 μαθητές να εισαχθούν στα ανώτατα και ανώτερα Εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και σε πολλές των περιπτώσεων στα πλέον περιζήτητα.

Η συσσωρευμένη γνώση, εμπειρία, συνέπεια , και σοβαρότητα σε συνδυασμό με την ασύγκριτη οργάνωση και παράλληλη βοήθεια αν και δεν είναι οι μόνοι παράγοντες που οδηγούν στη επιτυ χία είναι όμως οι απαραίτητες και αναγκαίες προϋποθέσεις για να έχει ο μαθητής εκείνη την ασφάλεια που χρειάζεται ώστε να αφοσιωθεί απερίσπαστος στο έργο του για την επίτευξη του στόχου του.

Οι χιλιάδες των επιτυχόντων μας στις πρώτες τους επιλογές και το γεγονός ότι είμαστε σταθερά η αποκλειστική επιλογή των πλέον απαιτητικών και όχι μόνον, μας δημιουργούσαν όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν να μας δημιουργούν την υποχρέωση και την ευθύνη για την συνεχή βελτίωση της ποιότητας και των πρωτοποριακών συνθηκών μάθησης που απολαμβάνουν σήμερα οι μαθητές μας...

Τώρα πια βάλαμε τον πήχη αξεπέραστα ψηλά για τους άλλους.

ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την
αγάπη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια

με τιμή
Η διεύθυνση

ΜΟΡΙΑ &
ΤΜΗΜΑΤΑ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ
2022

ΘΕΜΑΤΑ
ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΒΑΣΕΙΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ
ΝΕΑ

ΝΕΑΝΙΚΑ
LINK

ΧΡΗΣΙΜΑ
LINK